Klantcase: VERNIEUWING ONLINE COMMUNICATIE

Klanten

Stichting Urgente Noden Nederland (SUNN)

Uitgevoerd 2017
Deliverables
  • Online communicatie strategie
  • Projectenplan en roadmap
  • Begeleiding en advies offertetraject

 

‘Het handige aan de combinatie van Carina en Joost is dat je enerzijds ondersteuning kunt krijgen op de communicatie-strategie en anderzijds technische ondersteuning op ICT-gebied. Omdat SUNN niet beschikt over een eigen Communicatie- en/of ICT-afdeling konden wij dus de hulp van Onverschrokken op verschillende terreinen inroepen en goed gebruiken: zo hebben we niet alleen een nieuwe website en heeft Onverschrokken de selectie van aanbieders voor ons gedaan, maar heeft Joost ook heel hands on de ICT-infrastructuur ingericht voor SUNN. Ik kan dit duo dus van harte aanbevelen!’

Nathalie Boerenbach
directeur SUNN

Het project

Eind 2016 startte de nieuwe directeur Nathalie Boerenbach bij de Stichting Urgente Noden Nederland (SUNN). Twee zaken sprongen er onmiddellijk uit waarvan ze dacht daar kunnen Carina Pelt en Joost Visser mij mee helpen: een ernstig verouderde website, en een heldere online profilering van de goede-doelenorganisatie als belangenbehartiger en vereniging van de lokale SUN-bureaus.

In een brainstorm heeft Onverschrokken samen met SUNN-medewerkers en vrijwilligers actief voor SUN-bureaus onder meer gekeken naar de ideale toekomst van de SUN-bureaus en SUNNederland en de ideale website van SUNNederland. Onverschrokken heeft vervolgens een nieuwe visie en online communicatiestrategie geschreven. Dit resulteerde in een meerjaren projectplan en een roadmap.

Vervolgens hebben we het offertetraject begeleid om een ontwikkelpartner te vinden die samen met SUNN-medewerkers de nieuwe website heeft ontwikkeld. Neem een kijkje op www.sunnederland.nl al is het alleen maar om te kijken wat een gave organisatie dit is.

Onverschrokken heeft de hele vernieuwing van de online communicatie en strategie van SUNN van ideevorming tot en met het offertetraject uitgevoerd en begeleid.

Meer weten?

Stuur een naar Carina of ons op: 06 51 28 29 06. We nemen snel contact met je op.