Klantcase: COMMUNITIES.NL

Klanten

Aedes vereniging van woningcorporaties

Uitgevoerd 2017 - 2018
Deliverables
  • Communities.nl
  • Product Owner bij Label A
  • Begeleiden, informeren en trainen Aedes-medewerkers
Samenwerkings­partners

Label A & Embrace SBS

Gerelateerde projecten

Vernieuwing Aedes.nl en ‘Voor leden’-pagina

 

‘Down to earth, geen blad voor de mond, inhoudelijk sterk, ‘getting the job done’. Dat zijn een paar kernwoorden die op Onverschrokken van toepassing zijn. Met Onverschrokken heb ik een snelle, moderne samenwerking ervaren, met continu een sterke focus op een goed eindresultaat‘

Adriaan Vonk
manager Sectorontwikkeling en –professionalisering

Het project

De branchevereniging van woningcorporaties Aedes wilde leden meer verbinden met elkaar en meer binden met de vereniging. Dit resulteerde in drie grote projecten: vernieuwing Aedes.nl, ‘Voor leden’-pagina en de vernieuwing van de Aedes-communities.

Communities.nl is het nieuwe platform waarop corporatieprofessionals en andere professionals werkzaam bij partners in wonen van Aedes actief zijn om informatie uit te wisselen, kennis en praktijkvoorbeelden te delen en samen te werken aan projecten in het kader van de Vernieuwingsagenda. De belangrijkste inzet van de vernieuwing was: goed deelbare, indeelbare en vindbare documentenbibliotheek, intuïtieve navigatie en een plek waar geco-creeerd kan worden gedaan.

Onverschrokken heeft de hele vernieuwing van de online communicatie en strategie van Aedes van ideevorming tot en met uitvoering en implementatie uitgevoerd en begeleid. Het traject is gestart in 2014 toen Joost Visser en Carina Pelt nog actief waren als verenigingsprofessionals voor Aedes. De ontwikkeling van Communities.nl is gestart in september 2017. Oplevering: 25 januari 2018.

Meer weten?

Stuur een naar Carina of ons op: 06 51 28 29 06. We nemen snel contact met je op.